Livrare Gratuita Posta Romana

Livrari

Bucuresti: - prin curier rapid, Poşta Română sau ridicare din magazin (drumul taberei nr.60).

Alte localitati:
- Livrarea Gratuita prin Poşta Română in limita a 3 Kg pentru comenzi de peste 250 lei.

- prin Poşta Română : Livrari in toate localitatile incepand cu 10 lei / primul kg pentru comenzi sub 250 lei sau cu greutate mai mare de 3 Kg.
Pentru comenzile prin Poşta Română costul de livrare este suportat de cumpărător şi incepe de la 10 lei si creste în funcţie de valoarea comenzii / rambursului.

- prin Curier Rapid : Luni - Vineri, de la 10:00 la 20:00 şi Sâmbătă de la 10:00 la 14.00.
Pentru comenzile prin curier costul de livrare este suportat de cumpărător şi incepe de la 25 lei si creste în funcţie de valoarea comenzii / rambursului.

Termenul de livrare obişnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 şi 3 zile lucrătoare din momentul înregistrării şi confirmării comenzii. În condiţii speciale, timpul de livrare poate fi depăşit numai anunţându-vă în prealabil despre această situaţie. În cazul în care nu puteţi fi contactat la data şi ora stabilite pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteţi fi contactat, comanda va fi anulată.

La cerere coletele se pot expedia cu Fan Courier, Nemo Expres sau cu orice alt curier rapid.

Detalii cumparare


OFERTE SPECIALE

Profita de cele mai recente promotii si lichidari de stoc. Mai mult…

Download catalog IT actualizat

Analizeaza catalogul complet de produse si alege cele mai bune preturi. Mai mult…

Publicitate

Trafic